Приложения

 • Строителство

  Строителство

  Строителният бизнес е основния целеви пазар за продуктите Master . Професионалните отоплители на въздух и влагоуловители са често използвани в този бранш. Един много важен въпрос при избора на уред е възможността да го използвате в трудни условия, това означава, че здравата конструкция и високата ефективност са от голямо значение.
 • Производство и логистика

  Производство и логистика

  Отоплението и вентилацията на големи производствени и складови помещения обикновено е много скъпо. Инсталирането и употребата на традиционни отоплителни системи, често е свързано с високи разходи и ниска ефективност. Топловъздушните отоплители позволяват бързото и ефективно затопляне на големи помещения...
 • Работилници & гаражи

  Работилници & гаражи

  Master предлага продукти за така наречения „малък бизнес“, това са продукти с по-малка мощност, по-компактни, инсталацията им е бърза и лесна и са с по-ниски експлоатационни разходи. Тези продукти често се използват в работилници, автомивки и малки производства.
 • Селско стопанство

  Селско стопанство

  Работата в селското стопанство е свързана с определени условия. Следователно оборудването трябва да отговаря на определени изисквания. Уредите използвани в животновъдството и съхранението на зърнени култури, обикновено събират повече мръсотия и прах. Също така са изложени на токсични газове, включително амоняк (това най-вече се отнася за помещенията с добитък).
 • Събития & военни

  Събития & военни

  Master продуктите намират широко приложение в развлекателния бизнес. Отоплители, вентилатори и климатици се използват, както по време на предварителните работи, така и по време на реалните масови събития, телевизионни записи и фото сесии. Мобилността и бързата инсталация означават, че Master продуктите...
 • Аварии

  Аварии

  Продуктовата гама на Master включва готови решения за спешни случаи след наводнения. По време на извънредни ситуации или природни бедствия, е необходимо да се реагира незабавно, независимо от условията. Master продуктите позволяват бързото затопляне на временни убежища и изсушаване на наводнени сгради.